web4

Η ομάδα χορού του Πανεπιστημίου UCSB από την Σάντα Μπάρμπαρα παρουσιάζει την παραγωγή ARC: Βήμα μπρος, βλέμμα πίσω (ARC: Leaping Forward, Looking Back) το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 9:30μμ στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Η ομάδα αποτελείται από έντεκα δυναμικούς χορευτές και χορεύτριες και διευθύνεται από την DelilaMoseley του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Εξυμνώντας τις ρίζες της ιστορίας του μοντέρνου χορού, η ομάδα θα παρουσιάσει δύο κομμάτια του ρεπερτορίου του Jose Limon, αναδημιουργημένα από την επίτιμο καθηγήτρια Alice Condodina, η οποία διετέλεσε κύρια χορεύτρια στην ομάδα χορού τουLimon. Το κομμάτι Οι χοροί της Ισαδώρας (Isadoras Dances) θα παρουσιαστεί ολόκληρο, όπως επίσης και το συναρπαστικό απόσπασμα από τον Ψαλμό, Ο τρεχάτος χορός (Psalm, Running Dance).

Η σύγχρονη Νεοϋορκέζα χορογράφοςAndrea Miller από το Gallim Dance, έχει προσαρμόσει τη γνωστή χορογραφία της Pupil Suite για την ομάδα, και το δυναμικό κομμάτι Buffalo έχει σκηνοθετηθεί από την χορογράφο Stephanie Gillilandαπό το Λος Άντζελες.

Η ομάδα χορού του Πανεπιστημίου UCSB έχει χαρακτηριστεί ως «πρέσβειρα του Μοντέρνου χορού» προσφέροντας νέες προσεγγίσεις μέσω της μουσικής, της ενσωμάτωσης δραματοποιημένων στοιχείων καιπάντα, μέσα από τις παραστάσεις της, προσφέροντας συναίσθημα και δεξιοτεχνία.

 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,

Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579

Ημερομηνία παράστασης: Σάββατο 29 Απριλίου, ώρα 21:30

Διάρκεια: 90’

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12€, Μειωμένο 8€