Nikos Chatzitsakos Quartet liveApovathra 7.6.2016

Το ατμοσφαιρικό σκηνικό της Αποβάθρας  τoυ Τρένου στο Ρουφ ανοίγει ο Νίκος Χατζητσάκος και το κουαρτέτο του στο πρώτο μουσικό open-air live του φετινού καλοκαιριού με original συνθέσεις,  arrangements σε κομμάτια του Great American Songbook και συνθέσεις των θρυλικών μουσικών του hard-bop σε μία μοναδική jazz βραδιά, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στις 21.30

Το κουαρτέτο του Νίκου Χατζητσάκου αποτελείται από τον Τάκη Πατερέλη στο τενόρο σαξόφωνο, τον Δημήτρη Αγγελάκη στο βιμπράφωνο, τον Νίκο Χατζητσάκο στο κοντραμπάσο και τον Ιάσωνα Γουάστωρ στα ντραμς.

την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 21.30

Γενική Είσοδος 10€

προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 5€

 

Eva Sakellari

σε μία μαγευτική βραδιά με ήχους soul, jazz, pop & funk

την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 21.30

Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express τον προηγούμενο χειμώνα, η Εύα Σακελλάρη επιστρέφει αυτή τη φορά στη μαγευτική ατμόσφαιρα της «Αποβάθρας» του Τρένου στο Ρουφ για μια μελωδική βραδιά, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 21.30.

Με τη ζωντανή σκηνική της παρουσία, τη μεστή φωνή της και το ηχόχρωμα μιας μαύρης ντίβας «ντύνει» την καλοκαιρινή βραδιά με soul, jazz, pop, funk επιτυχίες, παλιές και καινούργιες, και με «πειραγμένες» διασκευές από γνωστά τραγούδια, παιγμένες με το δικό της μοναδικό στυλ.

Από την Amy Winehouse και την Joss Stone έως και την Etta James αλλά και με ιδιαίτερες διασκευές, ταξιδεύει τους θεατές σε όμορφα μουσικά μονοπάτια με φόντο τον σταθμό του τρένου και τον έναστρο ουρανό.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Εύα Σακελλάρη (τραγούδι), Κώστα Σαμπάνη (κιθάρα), Γιάννη Βουτσινά (μπάσο), Τάσο Κατσάρη (σαξόφωνο), Γιώργο Δελλή (πλήκτρα) και Αλέξη Παπαλεξίου (ντραμς).

 rsz eva sakellari liveapovathra 862017

την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στις 21.30

Γενική Είσοδος 10€

προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 5€

 

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

τηλ. 210 5298922