rsz 11-1

              Το έργο καταπιάνεται με την αγάπη, τον ναρκισσισμό, τον έρωτα του ανέφικτου, τη ματαιοδοξία , το ανδρικό πρότυπο, το γυναικείο,                        τη γενναιότητα, την εξυπνάδα, την πονηριά και ξεδιπλώνει  την ιστορία της Βιόλας, που ναυάγησε στην Ιλλυρία και χάνει τον δίδυμο αδερφό της. Νομίζοντας ότι πνίγηκε, ντύνεται με τα ρούχα του για να βρει δουλειά, ως άνδρας, στο παλάτι του Δούκα Ορσίνο τον οποίο ερωτεύεται αλλά εκείνος είναι ήδη ερωτευμένος με την κόμισσα Ολίβια, η οποία δεν ενδιαφέρεται καθόλου, άλλωστε πενθεί τον αδελφό της, μέχρι που γνωρίζει την Βιόλα μεταμφιεσμένη σε άνδρα και την ερωτεύεται.
Ο δίδυμος αδερφός της Βιόλας όμως, δεν πνίγηκε και εμφανίζεται αναπάντεχα. Η Ολίβια που τον περνάει για την μεταμφιεσμένη Βιόλα, τον παντρεύεται κι όλα ταχτοποιούνται. Η Βιόλα αποκαλύπτει πως είναι κορίτσι και παντρεύεται τον Ορσίνο… έτσι τα πάντα  τέλεια στη χώρα της Ιλλυρίας... Είμαστε κι εμείς ακατάλληλοι για κανονικές παραστάσεις, γι' αυτό:                 μια ορχήστρα παίζει Σαίξπηρ! Όχι μια οποιαδήποτε ορχήστρα βεβαίως, αφού όλα τα μέλη της είναι μουσικοί - ηθοποιοί που χορεύουν και τραγουδάνε.     Αν νομίζετε ότι είναι ένα έργο πρόζας διανθισμένο με πολλά τραγούδια θα βγείτε γελασμένοι διότι σ' αυτή την παράσταση ρυθμιστής είναι η ορχήστρα!
Κι έτσι αποκτήσαμε το :  "11+1 Νύχτες… Σαιξπηρική Μουσική Κωμωδία"

Όπου ο έρωτας σε μια νύχτα τρελού καρναβαλιού μεταμορφώνεται και  γίνεται ότι ο καθένας  επιθυμεί...αγόρι ή κορίτσι, φίλος ή εχθρός, άγγελος ή διάβολος, γέλιο ή δάκρυ......σίγουρα πάντως  Μουσική!

Η Ράια Μουζενίδου, πιστή στην αγάπη της για τον Σαίξπηρ, τολμά αυτό τον χειμώνα να φέρει τη Δωδέκατη Νύχτα προ του πενταγράμμου και να δώσει ένα ξέφρενα μουσικό ρυθμό σε ένα έργο κλασικής και αδιαπραγμάτευτης αξίας.
Την μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος συνθέτης -πιανίστας και μαέστρος Χρίστος Θεοδώρου.
Γκάζια  στον Σαίξπηρ λοιπόν, το θέατρο είναι ο χώρος που παραδίδουμε τη φαντασία μας στο ανέφικτο για να χαμογελάσουμε με τη ζωή...
Η παράσταση ¨11+1 Νύχτες Σαιξπηρική Μουσική Κωμωδία"  στο ερώτημα ¨να ζει κανείς ή να μη ζει;¨ απαντάει ζήστε, ερωτευτείτε κι ελάτε να τραγουδήσουμε και να γελάσουμε με την ανθρώπινη περιπέτεια...


ΤηνΠρωταγωνίστριαΟρχήστρααποτελούν :
XAPA  A
ΣHMINA
NIKH 
ΓPANA
NIKO
ΣΠAPAΣKEYOΠOYΛOΣ
ΣΠYPOΣΠETOYΣHΣ
ΓIΩPΓOΣΣTEΦANIΔHΣ
NIKO
ΛAIA TPIANTAΦYΛΛOY

ΘέατροΔΙΠΥΛΟΝ

(Πολυχώρος Τεχνών