rsz mothersday

MOTHERSDAY

Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χάντσον, Τζέισον Σουντέικις, Μπριτ Ρόμπερτσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Μάργκο Μάρτιντέιλ, Χέκτορ Ελιζόντο


Σκηνοθεσία:Γκάρι Μάρσαλ

Σενάριο: Τομ Χάινς, Λίλι Χολάντερ, Άνια Κότσοφ, Μάθιου Γουόκερ

Παραγωγή:Μπραντ Άντερσεν, Χάουαρντ Μπερντ, Ντάνιελ Ντάιαμοντ, Μαρκ ΝτιΣάλ,

Μάικ Καρζ, Γουέιν Άλαν Ράις
Φωτογραφία:Τσαρλς Μίνσκι
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μίσι Στιούαρτ

Μοντάζ:Μπρους Γκριν, Ρόμπερτ Μαλίνα
Μουσική:Τζον Ντέμπνι

Κοστούμια:Μέριλιν Βανς, Μπέβερλι Γουντς
Διάρκεια: 118’
Ημερομηνία Εξόδου:1 Μαΐου
Διανομή:
Tanweer

Ακολουθώντας την αγαπημένη του παράδοση ταινιών που εμπνέονται από γιορτές, και μετά τις κινηματογραφικές επιτυχίεςValentinesDay και NewYearsEve, ο θρυλικός σκηνοθέτης GarryMarshall σκηνοθετεί μία all-star cast ρομαντική κομεντί, αφιερωμένη στην Γιορτή της Μητέρας, δηλαδή στην πρώτη και παντοτινή αγάπη όλων μας.

Είναι οι πρωταγωνιστές  5 ιστοριών που συνδέονται μεταξύ τους και μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: τη μητρότητα. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών, αποτίνουν ένα συναισθηματικό φόρο τιμής στον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό.

Μία εβδομάδα πριν από τη μέρα εορτασμού της Μητέρας, μια ομάδα δυναμικών, αλλά και ιδιαίτερα  συναισθηματικών γυναικών, αποδεικνύουν με τρόπο συγκινητικό ότι κάθε μητέρα είναι ένας εν δυνάμει ήρωας. Καθώς πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας, η καθεμιά τους καλείται να αποδείξει την δύναμη του μητρικού δεσμού και να γιορτάσει με το δικό της τρόπο.