CALENDAR

Με τον ήχο της παιδικής φωνής της Μελτέμ στ’ αυτιά μας ρυθμικά να δηλώνει «Στο Γκάζι ο κόσμος αλλάζει» οι Δρόμοι Ζωής δηλώνουν ένα παρών και μια απόφαση γι’ αυτόν τον καινούργιο κόσμο. Σε καιρούς πρωτόγνωρους και για ανθρώπους δυσκολεμένους ετοιμάζουμε τη «Γιορτή»! Λίγο διαφορετική, ναι, αλλά με πολλή αγάπη και ελπίδα για την Χαρά!

Με ένα Bazaar “διαδικτυακό” που θα διαρκέσει από 15/12 έως και 21/12, απλώνουμε το χέρι μας σε φίλους παλιούς και καινούργιους. Για την προσφορά της δικής σας «δωρεάς» θα σας ετοιμάσουμε δέματα γιορτινά με γεύσεις προσεγμένες, αλμυρές ή γλυκιές, αρωματικό ξύδι και λικέρ, με υλικά αγνά και πολλή αγάπη, για μοίρασμα και γιορτή. Θα έχουμε ακόμη δωράκια μικρά ή μεγαλύτερα να επιλέξετε για σας και τους αγαπημένους σας! Δείτε τις οδηγίες εδώ: http://www.bazaar-dromoizois.gr/?page_id=1331

Για την περίπτωση άρσης του lockdown οι εθελοντές μας ετοιμάζουν ήδη 19 και 20 Δεκεμβρίου 2020 στο χώρο μας, Γαργηττίων 12, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα ανοίξει τις πόρτες του, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες για προστασία που θα μας έχουν δοθεί, για σας, εφόσον θελήσετε να βρεθείτε κοντά μας στο Γκάζι.

Με τα παιδιά να ρωτάνε «πότε θ’ ανοίξουμε;» με νεαρές γυναίκες να περιμένουν το «Καφενείο Γυναικών» με το «Καλλιτεχνικό Σταυροδρόμι» να περιμένει να ανοίξει πόρτες για νεαρούς μουσικούς, ομάδες θεάτρου και ζωγραφική, χρειαζόμαστε να σας έχουμε δίπλα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, διαδικτυακά ή στο χώρο μας για να μπορούμε να συνεχίζουμε.

Παιδιά, νέοι, εθελοντές, όλοι μας ζητάμε ζωές χωρίς φόβο, προσπαθούμε για την αξιοπρέπεια και το όραμα που θα μας επιτρέψει να ζούμε σε κοινωνίες ανθρώπινα ωραίες.

Σας περιμένουμε διαδικτυακά και στο χώρο μας για να ζεστάνουμε μαζί καρδιές μικρών και μεγάλων, να βάλουμε χρώμα στο γκρίζο και να γιορτάσουμε.


Διάρκεια: Τρίτη 15/12 έως και Δευτέρα 21/12
Οδηγίες: http://www.bazaar-dromoizois.gr/?page_id=1331
Γενικές πληροφορίες: http://www.bazaar-dromoizois.gr/


Ωράριο φυσικού Bazaar:
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00,
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00

Χάρτης τοποθεσίας: https://cutt.ly/6hEYvwi