rsz hrwsaia

Επιλέγοντας σπουδαία τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας η Ηρώ Σαΐα  μαζί με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς επί σκηνής παρουσιάζει στη Σφίγγα για τρία Σάββατα 2, 9 και 16 Δεκεμβρίου, ένα καινούργιο πρόγραμμα που στήθηκε αυθόρμητα με όσα μιλάνε στην καρδιά μας.

Με επιλογές από την προσωπική της πορεία όπως το «Λευκό Χαρτί» , «Μια βόλτα», «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» , μέχρι τις πιο πρόσφατες διασκευές «Χόρεψαν τ’ άσπρα πουλιά», «Για χατίρι σου» , «Τι να θυμηθώ», «Δεν έχει αρχή» αλλά και με όλα τα διαφορετικά ακούσματα που την διαμόρφωσαν, με χρώμα από την παράδοση που ποτέ δεν λείπει, με έθνικ αναφορές, με μελωδικές μπαλάντες αλλά και με ακόμα περισσότερο λαϊκά!

Χωρίς πολλά λόγια και ταμπέλες λοιπόν η σκηνή της Σφίγγας θα γεμίσει για τρία βράδια με ακούσματα που θα μας φέρουν πιο κοντά κι έτσι απλά κι αγαπημένα θα νιώσουμε …Υπέροχα Μαζί!

Παίζουν οι μουσικοί:

Ενορχήστρωση -πιάνο -τραγούδι: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Ακορντεόν: Βασίλης Δρογκάρης

Κιθάρες: Παντελής Ντζιάλας

Μπουζούκι : Γρηγόρης Βασιλάς

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί